Mitko Gogov

O sebi kaže:
Pоден 1983 година во Скопје, Македонија. Концептуален уметник и автор на кратки раскази и поезија. досега објавуван во неколку неколку антологии во Македонија, Србија и Хрватска и во специјализирани списанија за литература во Македонија. неколку поетски перформанси и поетски инсталации и неколку групни изложби во Македонија, Бугарија и Франција.
Младински работник во моментов во Франција како проект координатор во Асоцијација за млади. едукатор на работилници како: форум театар, современа уметност, графити, органска и рециклирана уметност, sticker art,
multimedia, mixed media итн.
Addicted blogger & twitter fan, entrepreneur, social media geek etc :))

 • Follow Tragovi

  • Facebook
  • RSS

  Do you write poetry?

  Send your poetry to tragovi.blog[at]gmail.com
  Successful entries will be published.